Knopp fiets voor Kindergasthuis de Boeg naar de top van de Mont Ventoux

kindergasthuis de Boeg

Knopp naar de Top

Op vrijdag 6 september gaat Knopp naar de top.

Fietsend naar de top van de Mont Ventoux, en wel voor het goede doel: Kindergasthuis de Boeg opgezet door onze vriendin Esther van het Hof.

Kindergasthuis de Boeg is een mooie bungalow in de bosrijke omgeving van Nijmegen. Hier mogen zieke kinderen samen met hun ouders, broers, zussen of zelfs vriendjes/vriendinnetjes logeren tijdens behandelingen in het ziekenhuis. De Boeg is voor deze gezinnen even een tijdelijk thuis, vlakbij het ziekenhuis. De gezinnen worden ondersteund waar nodig door een team van getrainde vrijwilligers en komen op verzoek in actie. Inmiddels hebben al een groot aantal gezinnen hier met veel plezier mogen verblijven. En wij willen graag dat dit door kan blijven gaan, want de Boeg is volledig afhankelijk van fondsen, sponsoren en vrijwilligers.

Niet wij hebben een steuntje nodig, maar vooral Kindergasthuis de Boeg

 

Dus sponsor ons op:

Sponsor Anneke

Sponsor Teun

TOP