Visie

Bijzondere tuinen en buitenruimtes

Knopp is een ontwerpstudio voor privé tuinen en buitenruimte. Wij zorgen voor een doordachte ruimtelijke indeling waarbij de gewenste sfeer en functies als uitgangspunt zijn genomen. Bij ieder ontwerp staat de gebruiker met zijn wensen en manier van leven centraal. Daarnaast wordt er een brug geslagen tussen de architectuur van de woning en de tuin.
Elk ontwerp is persoonlijk, helder in lijnvoering en een ultieme balans tussen architectuur, landschap en gebruiker.
Onze projecten gaan van klein tot groot en kunnen worden afgestemd op elk budget.
Zowel particulieren, bedrijven, architecten als projectontwikkelaars over het gehele land behoren tot ons klantenbestand.

Anneke Jepma

Tuinontwerper

Teun van Buul

Ontwerper buitenruimte

WAT WE DOEN

Tuindesign

Onze missie is simpel:

U helpen uw droom(tuin) te verwezenlijken door middel van een uitstekende ontwerp. We hebben niet één stijl maar verrassen u met slimme doordachte plannen en creatieve oplossingen.Om dit te bereiken volgen we een aantal ontwerpstappen om uw wensen te vertalen in uw droom(tuin.)

Buitenruimten

 

Voor verschillende opdrachtgevers in de zakelijke en publieke sector ontwerpen we buitenruimtes, van parken, speelplaatsen, pleinen, nieuwbouwprojecten tot bedrijfs- of zorgtuinen. Uitgangspunt bij alle ontwerpen is dat de gebruiker centraal staat en het geheel moet aanvoelen als een vanzelfsprekende, aangename plek.